Hamarosan kezdünk! Hogy mit?

Az Okostojás-sportolás egy új blog, mely szándékául azt tűzte ki, hogy hétről hétre új sportág rejtelmeibe vezesse be kedves olvasóinkat. Az ismeretterjesztés mellett a sportágak történelme, szabályai, magyarországi helyzete lesz az alap téma, viszont olyan információkat is megtudhatsz, amiket más oldalon nem. Tájékoztatunk arról, hogy hol illetve mennyiért űzheted az adott sportágat. Milyen testi adottságokra lehet szükséged, vagy hogy éppen mire számíts, ha elkezded a testgyakorlást. Megpróbálunk segíteni a sportágválasztásban. Tájékoztatunk a felszerelésekről, mire lehet szükséged hozzá.

Érdemes minket hétről hétre követned, ugyanis minden héten új sportágat mutatunk be. Páros heteken csapatsportágakkal ismerkedhetsz meg, míg páratlan heteken egyéni sportágak kerülnek terítékre. 

Ha mindez nem lenne elég, Hasznos tippek című rovatunkban tippeket adunk többek között az izomláz korábbi kiheverésére, a túlzott izzadásra, vagy épp a csúszós cipőkre. Hogy is van ez című rovatunkban pedig tested sportolás közbeni folyamataival ismerkedhetsz meg, hogy megértsd hogyan működik terhelés alatt az emberi test.

Ne feledd, a sport szabaddá tesz. Olvass minket, légy Okostojás!

sportosztaly500x300

Róla okostojas